Als mede-eigenaar van De Hand van Maradona B.V., is Frank Krake al jaren verbonden aan Heracles Almelo. Frank is een voetballiefhebber die zijn passie met het ondernemerschap combineert. Hiernaast kunt u Frank ook kennen als auteur. Een auteur die nu zelfs meedingt om de NS Publieksprijs 2018. “Ik draag de prijs graag op aan Wim Aloserij.”

De Hand Van Maradona
De Hand Van Maradona B.V. is specialist in originele gesigneerde sportmemorabilia van sporthelden zoals Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Alle gesigneerde producten die zij verkopen zijn gesigneerd tijdens exclusieve besloten signeersessies. Het resultaat is een magisch gevoel dat met geen pen te beschrijven is. Authentiek, echt en toegankelijk.

NS Publieksprijs: De laatste getuige
Naast zijn passie voor voetbal en ondernemerschap is Frank schrijver. Eerder schreef hij een succesvol boek over ondernemerschap. Dit voorjaar verscheen zijn indrukwekkende boek over de inmiddels overleden Lochemmer Wim Aloserij, die tijdens de Tweede Wereldoorlog drie concentratiekampen en een grote scheepsramp overleefde. 

Nu doet auteur Frank Krake een gooi naar de NS Publieksprijs 2018. “Wim overleed net twee dagen voor wat zijn hoogtepunt had moeten worden; hij zou tijdens dodenherdenking in een live-TV uitzending een toespraak houden in de Nieuwe Kerk en na afloop de koning en koningin ontmoeten. Het heeft niet zo mogen zijn. Maar wat zou het een mooi eerbetoon zijn voor Wim als we de NS Publieksprijs mogen winnen. In dat geval draag ik de prijs aan hem op.”

Stemmen!
Er kan tot 17 november digitaal worden gestemd via de website www.nspublieksprijs.nl/stemmen. Als u daar bij de titel van het boek ‘De Laatste getuige’ en als auteur ‘Frank Krake’ invult, dan telt uw stem mee voor de NS Publieksprijs. Op 21 november wordt bij De Wereld Draait Door de winnaar bekend gemaakt.

Contact opnemen met Frank? Zijn contactgegevens zijn te vinden in de Heracles Almelo BusinessClub App onder Rollercoaster Enterprises B.V.