Supporters van Heracles Almelo worden vanavond gastvrij ontvangen in Breda. Voorafgaand aan de wedstrijd zijn de aanwezige Heraclieden welkom in Café Beatrix en op het Supportersplein van NAC. Samen met de supporters van de thuisploeg kunnen zij daar een drankje doen en samen in een ongedwongen sfeer toeleven naar de wedstrijd. Beide clubs, de clubraad van NAC en de lokale driehoek maken dit mogelijk. Ook alle supportersverenigingen van Heracles Almelo juichen het initiatief toe.

De SLO’s (supporterscoördinatoren) van beide clubs zijn blij dat dit initiatief uitgevoerd wordt. Gijs Kluft (NAC Breda): “Het is mooi dat we voor de wedstrijd met supporters van beide clubs samenkomen.” Raymond Alfons (Heracles Almelo) vult aan: “Dit is wederom een voorbeeld dat we stappen maken in het kader van de normalisatie.”

Heracles Almelo kan in het Rat Verlegh Stadion rekenen op de steun van zo’n tweehonderd supporters. Een deel van hen reist met eigen vervoer naar Breda, een ander deel reist per bus af. De bussen vertrekken om 14.45 uur (14.30 uur aanwezig) vanaf de parkeerplaats bij het gastenvak van het Polman Stadion. De toegang verloopt via ingang 1 van het Polman Stadion.