Heracles Almelo speelt morgen (zaterdag, aanvang 20.45 uur) uit tegen PEC Zwolle. Trainer Frank Wormuth kan niet beschikken over Robin Pröpper, Sebastian Jakubiak (knie), Jeff Hardeveld en Silvester van der Water (niet wedstrijdfit).

“Tijdens de interlandweek hebben we qua intensiteit een soort voorbereiding gedraaid”, aldus Wormuth. “Tegen FC Groningen hebben we daarvan een goed resultaat gezien. Iedereen heeft ook deze week goed getraind en alles gegeven. Soms geldt het principe ‘never change a winning team’, dus de spelers die het tegen Groningen hebben laten zien mogen dat ook in Zwolle doen. Er is wel een wijziging op de bank: Zeki Erkilinc en Joey Konings zijn er niet bij, Dabney Dos Santos wel.”

PEC Zwolle – Heracles Almelo staat onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf.