Heracles Almelo kijkt terug op een geslaagde editie van het Business Festival, donderdag in Hangar 11 op Vliegveld Twente. De desk van Heracles Almelo werd druk bezocht en reacties op de 360 graden stadionbeleving waren louter positief. Ook werden de gasten meegenomen in de wereld van eSports.

Workshop eSports
De workshop ‘Heracles en de wereld van eSports’ gaf de aanwezigen een inzicht in waarom Heracles Almelo investeert in eSports. Over hoe Heracles eSports jongeren warm maakt voor het stadionbezoek en over hoe de club vooroploopt en dit wil blijven doen. Namens hoofdsponsor eSports Asito vertelde Remko Stolk over de verbinding met de jeugd, Heracles Almelo’s eSpeler Bryan Hessing vertelde over zijn ervaringen. Het succes van eSports was de hele dag al duidelijk: jonge enthousiaste Heracles Almelo-fans speelden fanatiek als altijd talloze potjes FIFA19 en kregen volop aandacht van de vele bezoekers.