Wedstrijdsponsor Loohuis Beveiliging & Domotica BV: de techniek, de oplossing.

Loohuis Beveiliging & Domotica BV is al geruime tijd verbonden aan Heracles Almelo. Wij leverden en onderhouden het innovatieve camerasysteem in het  Polman Stadion. “Met ruim 25 jaar ervaring vinden wij dat betrouwbare, veilige en efficiënte beveiligings- en domotica-oplossingen een vanzelfsprekendheid zijn.” Wij ontzorgen klanten in de meest uiteenlopende branches met onze twee hoofddisciplines:

– De markt voor complete beveiligingsoplossingen in alle voorkomende gebouwen en woningen. Daarbij valt vooral te denken aan beveiligingssystemen zoals inbraaksignalering, brandmeld- en ontruimingsinstallaties, toegangscontrole en CCTV systemen
– De markt voor domotica-oplossingen

Loohuis heeft een 24/7 serviceorganisatie met eigen gecertificeerde technici.

Wij wensen u een prettige wedstrijd!