Voor de ontwerpen van de wedstrijdshirts van het nieuwe seizoen doet Heracles Almelo, in samenwerking met hoofdsponsor Asito en kledingsponsor Acerbis, opnieuw een beroep op jou. In navolging van eerdere jaren mag jij als supporter ontwerpen indienen voor zowel het thuis- als het uitshirt. In de winnende shirts speelt Heracles Almelo in het seizoen 2019-2020 zijn wedstrijden. Je hebt nog tot en met komende maandag om ontwerpen voor één of beide shirts in te dienen.

Ontwerpen indienen
Ontwerpen indienen kan per mail naar info@heracles.nl, per post naar Heracles Almelo (Postbus 157, 7600 AD te Almelo) of breng jouw ontwerp langs in de FanServiceShop in het Polman Stadion.

Stemmen
Een selectiecommissie maakt uit alle ingediende ontwerpen gezamenlijk een keuze voor twee thuis- en twee uitshirts. Deze commissie bestaat uit afvaardigingen van onder meer de officiële supportersverenigingen, hoofdsponsor Asito, de spelersgroep en de technische staf. Vervolgens kunnen supporters van Heracles Almelo kiezen op hun favorieten van de twee thuis- en uitshirts. De winnende ontwerpen worden in productie genomen.

Uitgangspunten
Er zijn vier standaard-ontwerpen (met verschillende kragen) die dienen als basis. Houd rekening met de vaste posities van de logo’s van Acerbis en Asito. Klik hier om de ontwerpen te downloaden.

De basiskleuren voor het thuisshirt moeten zwart en wit zijn. De uitgangsposities voor dit shirt zijn de verticale zwart-witte strepen of een relatie met een historisch thuisshirt.

Houd bij zowel het thuis- als uitshirt rekening met de sponsoren. Het logo van hoofdsponsor Asito dient aan de voorzijde op de borst te staan en op de achterzijde tussen de schouderbladen. Het logo van Asito kun je downloaden door hier te klikken en mag niet worden aangepast.

De mouwen van het shirt moeten dezelfde kleur(en) hebben.

Wij roepen jou en alle Heracles Almelo-supporters op om een ontwerp voor de nieuwe shirts in te dienen en kijken uit naar jullie creativiteit.

U, jij en ik, wij zijn Heracles.

Heracles Almelo behoudt zich het recht om wijzigingen in het shirt aan te brengen, wanneer dit vanwege KNVB-reglementen of om technische redenen noodzakelijk is. Het ontwerp wordt eigendom van Heracles Almelo.