In de BusinessClub van het Polman Stadion stond Woensdagmiddag de eerste Netwerklunch van dit seizoen op het programma. Toen de aanwezige BusinessClub-leden een plekje hadden gevonden aan tafel tussen de selectiespelers, nam algemeen directeur Rob Toussaint het woord en bedankte de sponsoren dat ze in grote getale op deze netwerklunch waren afgekomen. Hij blikte terug op de succesvolle seizoenstart in de Eredivisie en gaf daarna het woord aan Bas Wolters, die trainer Frank Wormuth middels een vraaggesprek voorstelde aan het aanwezige publiek. 

Wormuth gaf aan zich thuis te voelen bij het familiaire Heracles Almelo en bovendien naar tevredenheid samen te werken met selectie, staf en personeel. Hij gaf aan dat de groep ondanks de goede start van de Eredivisie nog dagelijks vooruitgang boekt in het uitvoeren van de gewenste speelstijl en dat daar ook zeker nog rek in zit. De nieuwe hoofdtrainer toonde daarnaast aan over de nodige humor te beschikken en kreeg meerdere keren de lachers op zijn hand. 

De ruim tweehonderd gasten en hun introduc├ęs combineerden na dit vermakelijke interview een uitgebreide lunch met de mogelijkheid om te netwerken met andere sponsoren en kennis te maken met de spelers en technische staf.

Fotoreportage: Harry Broeze.