Op 18 oktober op Vliegveld Twenthe in Enschede staan tijdens het Business Festival de beste experts en topondernemers voor u klaar. Ze delen hun kennis en geheimen over de kunst van het groeien. In één dag bent u weer up-to-date. U hoort de laatste inzichten op het gebied van groei, strategie, marketing, team, technologie en duurzaamheid. Heracles Almelo is ook aanwezig als kennispartner. Tijdens het Business Festival gaat Heracles Almelo bij de workshop specifiek in op de ontwikkelingen in de wereld van eSports.

Workshop: Heracles Almelo en de wereld van eSports
Naast het voetbal op Eredivisieniveau heeft Heracles Almelo zich ook (als een van de eerste voetbalclubs in Nederland) gestort in de wereld van eSports, en met name op het competitief spelen van FIFA. Bryan Hessing is daarvoor als eerste fulltime eSpeler in Nederland aangenomen en in het stadion is een volledige eBox ontwikkeld. In deze workshop gaat Bas Wolters (Manager Marketing & Communicatie) samen met Bryan Hessing en ePartner Asito in op de kansen, uitdagingen en de manier waarop eSports bijdraagt aan het resultaat van Heracles Almelo. 

Kaarten bestellen?
Heracles Almelo heeft voor dit event een beperkt aantal gratis toegangskaarten voor onze sponsoren. Wilt u bij het Business Festival aanwezig zijn? Meld u dan tijdig aan via commercie@heracles.nl. Let op: op deze dag vindt gelijktijdig ook Blend Business plaats in de Grolsch Veste.