Donderdag vond de eerste Heracles Almelo Skyboxsessie van dit seizoen plaats in de skybox van Asito. Een selecte en op elkaar afgestemde groep BusinessClubleden, die zich voor deze sessie had ingeschreven, kwam samen om elkaar in een sfeervolle setting verder te leren kennen. 

Na het openingswoord kreeg ieder BusinessClublid de mogelijkheid om middels een pitch over zichzelf en zijn/haar organisatie te vertellen. De bijeenkomst werd daarna afgesloten met een heerlijke lunch.  

Omdat de skybox-sessies sinds de start tijdens het afgelopen seizoen zeer positief ontvangen worden door de sponsors van Heracles Almelo, organiseren we later dit seizoen nog drie sessies. Meer informatie over het inschrijven voor een skyboxsessie volgt later via een nieuwsbrief naar de BusinessClubSponsoren.

Harry Broeze maakte bovenstaande fotoimpressie.