De wedstrijd FC Den Bosch – Heracles Almelo in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker wordt dinsdagavond niet live uitgezonden op televisie of internet. Via live updates in de Heracles Almelo App en op Twitter blijf je op de hoogte. De aftrap van FC Den Bosch – Heracles Almelo is om 19.45 uur.

Live updates
Zoals bij iedere wedstrijd volg je live updates in de Heracles Almelo App en op twitter.com/heraclesalmelo. Hier houden we je op de hoogte van kansen, doelpunten, kaarten, wissels en andere momenten van de wedstrijd. Kort na afloop van het duel vind je in de app ook een wedstrijdverslag.

Voor een beeldend wedstrijdverslag volg je onze Instagram Stories via instagram.com/heraclesalmelo.

Radioverslag bij RTV Oost
Op Radio Oost wordt in De Oosttribune uitgebreid verslag gedaan van onder meer FC Den Bosch – Heracles Almelo. De uitzending begint om 19.00 uur.

Samenvatting dinsdagavond op FOX Sports
De samenvatting van FC Den Bosch – Heracles Almelo is dinsdagavond tussen 22.00 uur en 23.00 uur te zien in een highlights-programma op FOX Sports. Donderdagavond vanaf 18.30 uur is de samenvatting ook te zien op het gratis kanaal FOX (kanaal 11 of 14).

Op het YouTube-kanaal van Heracles Almelo is de samenvatting vanaf vrijdagochtend te zien. Klik hier en abonneer je direct.