Direct na de wedstrijd Heracles Almelo – FC Emmen (zondag 30 september) kun jij je vragen stellen aan spits Mohammed Osman en nieuweling Silvester van der Water. De aftrap in het Polman Stadion is om 12.15 uur, de HerakidsPersconferentie start om ongeveer 14.15 uur in het spelershome. 

Meld je aan!
Opgeven voor de HerakidsPersconferentie kan door een mail te sturen naar Bultje@heracles.nl. Bedenk je samen met papa of mama ook alvast wat vragen? De ouder/begeleiders s kunnen ook bij deze activiteit aanwezig zijn. 

Wedstrijdkaarten Heracles Almelo – FC Emmen
Om mee te doen met de HerakidsPersconferentie, heb je wel wedstrijdkaarten nodig voor Heracles Almelo – FC Emmen. Bij deze wedstrijd geldt ook het gezinspakket. Daarmee scoor je twee volwassentickets én twee kinder-/jeugdkaarten (tot en met 17 jaar) voor slechts €40,-! Bestel online je tickets (de prijs wordt dan automatisch aangepast) of kom langs in de FanServiceShop. 

Afbeelding uit seizoen 2017-2018, waarbij Wout Droste en Reuven Niemeijer aanschoven op de bank met Herakids.