Vrijdag 5 oktober is het Polman Stadion het decor voor het landelijke Eredivisie OldStars toernooi. Niet toevallig op Nationale Ouderendag 2018 gaat de bal al wandelend van voet naar voet. De afgevaardigde teams van de Betaald Voetbalclubs strijden in een gezellige ambiance voor de titel, hoewel het gros van de deelnemers met name voor de gezelligheid komt.

Het toernooi staat bol van (sportieve) activiteiten. Naast de walking-football teams zijn een aantal Eredivisie-coryfeeën en bekende presentatoren zowel binnen als buiten de lijnen aanwezig. Tevens wordt op een feestelijke manier aandacht geschonken aan ‘OldStars walking football’ dat dit seizoen vijf jaar bestaat. 

Voetbalwensen
Gedurende het toernooi worden er voetbalwensen in vervulling gebracht. Voetballiefhebbers van zestig jaar en ouder kunnen tot vrijdag 28 september op www.eredivisie.nl/voetbalwens hun lang gekoesterde voetbalwens indienen. Wil je altijd al een keer een balletje trappen met ex-internationals zoals Sjaak Swart en Kees Kist, op 70-jarige leeftijd je debuut maken in het Polman Stadion of aanvoerder van Heracles Almelo zijn voor één dag: tijdens het Eredivisie OldStars walking football toernooi worden dergelijke bijzondere voetbalwensen werkelijkheid.