“Deze club heeft karakter, Heracles is Heracles en dat past bij ons,” zegt Horst in ’t Veld van de Jong & Laan. Samen met zijn collega Francis Ripolli tekende hij een contract waarmee de Jong & Laan ook komend seizoen Cosponsor van Heracles Almelo is.

“We geloven in lokale betrokkenheid. Vandaar dat we ook letterlijk dicht bij de klant zitten.” aldus Francis. “Heracles Almelo is diepgeworteld in de regio en heeft een laagdrempelig imago, daar verbinden wij ons graag aan.” Horst en Francis willen hun relaties ook dit seizoen wat teruggeven in de vorm van een leuke pot voetbal in een informele sfeer. “We hoeven onze klanten niet te overtuigen om mee te gaan naar Heracles Almelo,” aldus Horst. “Ze gaan graag met ons mee.”

Algemeen directeur Rob Toussaint en commercieel manager Wouter van den Berg zijn blij met de verlenging. Rob: “De Jong & Laan is al jaren nauw betrokken bij Heracles Almelo en is bijna niet meer weg te denken uit onze BusinessClub. De samenwerking is al die tijd uitstekend geweest en dit zetten we komend seizoen door.”  Voor Wouter is de Jong & Laan, ondanks zijn recente start, een bekende naam: “De Jong & Laan is landelijk actief en wij mogen trots zijn dat zij ook dit seizoen aan ons verbonden blijven. Ik kijk er naar uit om met Horst en Francis samen te werken.”

Contact opnemen? De contactgegevens zijn te vinden in de Heracles Almelo BusinessClub App of op www.jonglaan.nl.