De reserves van Heracles Almelo hebben de uitwedstrijd tegen De Graafschap met 0-1 gewonnen en gaan na drie speelronden aan de leiding in de Reservecompetitie groep A. Tim van de Berg was in Zelhem de matchwinner. 

De formatie van Peter Reekers, waar Dabney dos Santos zijn eerste minuten maakte, kreeg in de 25ste minuut al een grote kans om de score te openen. De voorzet van Lennart Czyborra werd door Joey Konings en Vincent Vermeij net gemist. Het doelpunt viel in de veertigste minuut. Tim van de Berg kon inkoppen uit een hoekschop van Yoëll van Nieff. 

De Graafschap 2 – Heracles Almelo 2 0-1 (0-1)
40.Tim van de Berg 0-1
Gele kaart: Jesper Drost 

Opstelling: Michael Brouwer, Wout Droste, Stephen Sama, Dario van den Buijs (60.Jelle van Benthem), Lennard Czyborra, Yoëll van Nieff, Tim van de Berg, Joey Konings, Jesper Drost (60.Niels Leemhuis), Vincent Vermeij en Dabney Dos Santos (60.Zeki Erkilinc).