eSpeler Bryan Hessing heeft zijn contract bij Heracles Almelo verlengd. De komende jaren blijft hij Heracles Almelo vertegenwoordigen in nationale en internationale competities.

In januari 2017 begon de reis van Bryan bij Heracles Almelo, toen hij een contract tekende dat hem de officiĆ«le eSpeler van Heracles Almelo maakte. “Ik ben nog net zo trots als toen.” zegt Bryan. “Anderhalf jaar geleden was ik dolblij dat ik mijn club mocht vertegenwoordigen, nu ben ik heel trots dat mijn contract is verlengd. Ik ga ook de komende jaren alles geven om zo veel mogelijk successen te behalen voor Heracles Almelo.”

Algemeen directeur Rob Toussaint: “Wij zijn erg tevreden over de prestaties van Bryan in de afgelopen tijd. Wij zien veel potentie in eSports en in Bryan als speler en dat hebben wij bekrachtigd met een vernieuwd contract. Wij zijn trots dat Bryan de komende jaren onze eSpeler is.”

Bryan sluit af: “Ik wil Rob, de club, onze ePartners en alle supporters en fans bedanken voor hun steun en vertrouwen. Volgend jaar gaan we weer vlammen!”