Heracles Almelo en Jesper Drost hebben overeenstemming bereikt over een tweejarig contract met een optie voor nog een seizoen. De 25-jarige middenvelder komt over van FC Groningen.

Drost is blij met zijn overstap. “Ik had direct een goed gevoel bij Heracles Almelo, het is een warme club. Mijn persoonlijke doel is om mezelf belangrijk te maken voor het team. Ik kijk uit naar mijn tijd hier.”

“Jesper neemt veel ervaring mee”, aldus technisch manager Mark-Jan Fledderus. “We kennen en volgen hem al lang. Jesper is een goede aanvallende middenvelder en beschikt over een goede techniek. Daarmee is hij een aanwinst voor het team. We zijn dan ook blij dat hij bij Heracles Almelo heeft getekend.”

Drost speelde 88 officiële duels voor FC Groningen. Eerder stond hij bij PEC Zwolle onder contract, waar hij 123 wedstrijden in actie kwam.