Vincent Vermeij heeft zich tot matchwinner gekroond bij de thuiswedstrijd van Heracles Almelo 2 tegen Go Ahead Eagles 2. De spits scoorde drie keer in het met 4-0 gewonnen duel.

In een rustig eerste deel van de wedstrijd was er alleen een schot op doel van Silvester van der Water. Zijn poging ging via een tegenstander achter. Na 25 minuten spelen was Van der Water opnieuw gevaarlijk. Hij kwam naar binnen, haalde met links uit en liet de doelman van Go Ahead Eagles kansloos: 1-0. Daarmee was de ban gebroken. Op slag van rust verdubbelde Vincent Vermeij de voorsprong van Heracles Almelo 2. Hij kopte een voorzet van Lennart Czyborra binnen.

In de tweede helft ging Vincent Vermeij verder met waar hij mee bezig was. Invaller Joey Konings leverde tien minuten na rust een perfecte voorzet af van waaruit Vermeij opnieuw kon binnenkoppen. Zo’n twintig minuten later gaf Reuven Niemeijer de assist bij het derde doelpunt van Vermeij. Niemeijer was vlak voor tijd zelf ook nog dichtbij een treffer, maar zijn schot ging tegen de paal.

Heracles Almelo 2 – Go Ahead Eagles 2 4-0 (2-0)
25.Silvester van der Water 1-0, 43.Vincent Vermeij 2-0, 56.Vincent Vermeij 3-0, 78.Vincent Vermeij 4-0

Heracles Almelo 2: Koen Bucker, Tim Breukers, Tim van de Berg, Dario van den Buijs, Lennart Czyborra, Reuven Niemeijer, Lerin Duarte, Niels Leemhuis, Silvester van der Water (46.Joey Konings), Vincent Vermeij, Zeki Erkilinc (61.Jelle van Benthem)