Heracles Almelo speelt zondag (aanvang 12.15 uur) in Tilburg tegen Willem II. Trainer Frank Wormuth kan niet beschikken over Jeff Hardeveld en Sebastian Jakubiak (beiden knie). Daarnaast is er nog een aantal lichte blessures. “Janis Blaswich is één van hen”, aldus Wormuth. “Hij heeft vanochtend wel getraind, maar het is even afwachten hoe het morgen gaat. We zullen niet veel veranderen aan ons elftal, maar wellicht wel iets. We hebben niet elf beste spelers, maar vijftien of zestien. Daarom is het goed om met name in de beginfase van de competitie iets te veranderen. Dan weet iedereen wat er van hem gevraagd wordt en kan hij in de loop van het seizoen zonder problemen spelen. Daarin gaat het om de afstemming. We hebben goede spelers. Natuurlijk kun je het niet vergelijken met bijvoorbeeld Ajax, PSV, Feyenoord en AZ, maar ze zijn zeker wel vergelijkbaar met bijvoorbeeld ADO Den Haag en Willem II.”

Willem II – Heracles Almelo staat onder leiding van scheidsrechter Martin Pérez.