Oud Heracles speelde woensdagavond een jubileumwedstrijd tegen VC Fleringen. De aanleiding voor deze jubileumwedstrijd was het vijftigjarig bestaan van de amateurvereniging.

Hoewel de gezelligheid altijd de boventoon voert bij deze wedstrijden, blijft het voor Oud Heracles toch ook steeds weer een uitdaging een aantrekkelijke partij op de mat te leggen. Alle ingrediënten waren daarvoor aanwezig, zoals een juweel van een grasmat en de beschikbaarheid van een zeer sterke spelersgroep. 

Na vier minuten spelen stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord door twee treffers van Dennis van Dijk. Huidig technisch manager Mark-Jan Fledderus had de eer om de 0-3 te maken. Over twee keer 35 minuten haalde Oud Heracles de winst binnen met een 1-8 eindstand.

Na afloop was het gezellig druk op het fraaie terras van het prachtig vernieuwde sportcomplex van VC Fleringen. De opbrengsten vanuit de jubileumwedstrijd komen ten goede aan het welkomstbord bij de ingang van het sportpark. 
Oud Heracles dankt VC Fleringen voor de zeer gastvrije ontvangst.

Oud VC Fleringen – Oud Heracles 1-8 (0-4)
3. Dennis van Dijk 0-1, 4. Dennis van Dijk 0-2, 20. Mark-Jan Fledderus 0-3, 28. Eigen doelpunt 0-4, 38. Tim Pothast 0-5, 43. Tim Pothast 0-6, 45. Jasper Schepers 1-6, 51. Erwin Nijhuis 1-7, 60. Koen Reinerink 1-8

Heracles Almelo: Nico-Jan Hoogma, Mark-Jan Fledderus, Brian van Loo, Marnix Smit, Peter Reekers, Dennis van Dijk, Renzo Bolk, Nick de Graaf, Ercan Sancar, Erwin Nijhuis, Robert ten Wolde, Ferhat Ayhan, Koen Reinerink, Tim Pothast en Rob Meijerink.