Heracles Almelo speelt morgen (zaterdag, aanvang 20.45 uur) in het eigen Polman Stadion tegen ADO Den Haag. Trainer Frank Wormuth kan niet beschikken over Sebastian Jakubiak, Jeff Hardeveld (beiden knie) en Joey Konings (lies). Maximilian Rossmann was de afgelopen dagen ziek, maar hij trainde vrijdagochtend weer mee.

“De grote vraag was deze week: hoe keren we terug naar de alledaagse praktijk?”, aldus Wormuth. “Want de wedstrijd bij Ajax was natuurlijk niet alledaags. We hebben iedereen teruggebracht op de grond door te laten zien wat er allemaal nog voor verbetering vatbaar is. We gaan nu spelen tegen tegenstanders van hetzelfde niveau, te beginnen met de wedstrijd tegen ADO Den Haag. Dat wordt een compleet andere wedstrijd. ADO heeft snelle spelers aan de buitenkanten en ze zijn met veel lengte gevaarlijk door de lucht. Het is een team waar veel vechtlust in zit. Wij moeten zo goed mogelijk spelen, een goed product leveren om de mensen naar het stadion te krijgen. Een goed product wordt namelijk altijd verkocht. Daar streven we naar.”

Heracles Almelo – ADO Den Haag staat onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij.