Weet je het zeker?

We begrijpen dat het een rare tijd is om je seizoenkaart te verlengen. Maar door het toch te doen steun je deze club ontzettend. We kunnen niet wachten om weer samen met jou in ons stadion te zijn.

Als je uiterlijk 9 juni je seizoenkaart verlengt, krijg je van ons 5% vroegboekkorting. Ook bieden we meerdere mogelijkheden van (gespreid) betalen aan. Denk er nog eens rustig over na.

Weet je echt zeker dat je je seizoenkaart niet wil verlengen? Dan bieden we jou onderstaande opties, waar je tot en met 9 juni voor kan kiezen. Je helpt de club door te kiezen voor geen tegemoetkoming.

FanServiceShop

Met deze tegemoetkoming kies je voor een waardebon van de FanServiceShop ter waarde van €25,-. Deze kan je inleveren bij minimale besteding van €50,-.

Wedstrijdkaarten

Met deze tegemoetkoming kies je voor het gratis kunnen bestellen van twee niet-topwedstrijdkaarten in het seizoen 2020-2021. Het betreft wedstrijdkaarten met een waarde van €20,- per stuk.

Kiezen voor tegemoetkoming

Weet je zeker dat je kiest voor tegemoetkoming? Lees voordat je verder gaat de voorwaarden van tegemoetkoming door. Door onderstaand jouw keuze te maken geef je aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Via deze link kan je je keuze voor tegemoetkoming doorgeven als je niet je seizoenkaart verlengt.

Klik hier voor de meest gestelde vragen over de tegemoetkoming.

Group 2 Created with Sketch. KLEURRIJK ZWARTWIT HERACLES