Bedankt voor je keuze om je seizoenkaart te verlengen. Mooi dat we ook volgend seizoen op jou kunnen rekenen. Je steunt daarmee de club, dat waarderen we. Op deze pagina vind je de opties om je seizoenkaart te verlengen in combinatie met tegemoetkoming van de gemiste wedstrijden van afgelopen seizoen.

Je hebt tot en met 9 juni om te kiezen uit onderstaande opties.

Korting

Met deze tegemoetkoming kies je voor 10% korting op je nieuwe seizoenkaart.

FanServiceShop

Met deze tegemoetkoming kies je voor een waardebon van de FanServiceShop ter waarde van €25,-. Deze kan je inleveren bij minimale besteding van €50,-.

Verleng je in de periode tot en met 9 juni je seizoenkaart? Dan krijg je bij deze optie ook gewoon 5% vroegboekkorting.

Wedstrijdkaarten

Met deze tegemoetkoming kies je voor het gratis kunnen bestellen van twee niet-topwedstrijdkaarten in het seizoen 2020-2021. Het betreft wedstrijdkaarten met een waarde van €20,- per stuk.

Verleng je in de periode tot en met 9 juni je seizoenkaart? Dan krijg je bij deze optie ook gewoon 5% vroegboekkorting.

Verleng met tegemoetkoming

Lees voordat je verder gaat de voorwaarden van tegemoetkoming door. Door te verlengen met tegemoetkoming geef je aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Om te verlengen met 10% korting klik je hier. Voor verlengen met de waardebon van de FanServiceShop klik je hier. Via deze link kies je voor verlengen met losse wedstrijdkaarten als tegemoetkoming.

Klik hier voor de meest gestelde vragen over het verlengen van je seizoenkaart.

In onderstaande afbeelding vind je een compleet overzicht met de opties voor het verlengen van je seizoenkaart. Wil je toch de club steunen en geen tegemoetkoming ontvangen? Geweldig! Klik dan hier.

Group 2 Created with Sketch. KLEURRIJK ZWARTWIT HERACLES