Weet je nog? Toen we met z’n allen stonden te juichen voor een verschrikkelijk mooie goal. Je buurman je in de armen viel na een legendarische overwinning. Je met vrienden kon toeleven naar de volgende thuiswedstrijd. We er samen volle bak voor gingen. Dat willen we opnieuw. Net als toen.

We zouden het geweldig vinden als we volgend seizoen op jouw steun mogen rekenen. Bestel daarom nu je full-support seizoenkaart.

Lees op deze pagina alles over:

  • Een seizoenkaart voor één of drie seizoenen
  • Full-support
  • Tegemoetkoming 2020-2021

Bestel nu je seizoenkaart

Bestel via onderstaande links jouw seizoenkaart, naar keuze voor 1 of 3 jaar.

Klik hier om een seizoenkaart voor 1 jaar te bestellen.

Klik hier om een seizoenkaart voor 3 jaar te bestellen.


Extra voordelig, extra support: bestel voor drie seizoenen

Op verzoek hebben we het mogelijk gemaakt om ook een seizoenkaart voor drie seizoenen aan te bieden.

De voordelen van een seizoenkaart voor drie seizoenen:

  • Je krijgt 19,03% korting in seizoen twee en drie
  • Je staat meteen voor drie seizoenen achter de club

Full-support

De seizoenkaarten voor seizoen 2021-2022 zijn met full-support. We kunnen vanwege mogelijke coronamaatregelen helaas niet garanderen dat je er elk duel bij kan zijn. Maar we hebben goede hoop dat we snel weer samen in een vol stadion kunnen strijden voor de punten. Net als toen.


Bestellen in de FanServiceShop

Het makkelijkste is om je seizoenkaart online te bestellen. Lukt dat niet of wil je liever geholpen worden door een van onze medewerkers? Je bent van harte welkom in onze FanServiceShop. Klik hier voor de openingstijden.


Tegemoetkoming 2020-2021

Alle seizoenkaarthouders 2020-2021 kregen van ons 19,03% van de aanschafwaarde van hun seizoenkaart als tegemoetkoming. Gewoon, als dank voor de onvoorwaardelijke steun.

Je had tot en met 31 mei 2021 de volgende mogelijkheden voor het inzetten van je tegemoetkoming:

  • Direct bij het verlengen van je seizoenkaart. Tot en met 31 mei is dat na het maken van je keuze direct in de prijs verrekend.
  • Voor het kopen van wedstrijdkaarten later volgend seizoen. Je krijgt hiervoor dan van ons in aanloop naar volgend seizoen een voucher.
  • Het bedrag doneren aan de club. Je krijgt dan van ons het exclusieve retroshirt cadeau bij het verlengen van je seizoenkaart.

Seizoenkaarthouders van 2020-2021 die op dit moment nog een seizoenkaart willen bestellen voor 2021-2022 en daarbij de 19,03% tegemoetkoming willen inzetten, kunnen dit doen vanaf het moment dat de waardebon hiervoor fysiek is ontvangen. Deze waardebonnen worden in de eerste twee weken van juni verzonden. In overleg met de afdeling ticketing (ticketing@heracles.nl en 0546-817070) is het mogelijk om al wel vast een reservering voor een stoel klaar te zetten indien je de waardebon nog niet in huis hebt.