Zondag 7 juli staat de jaarlijkse seizoenopening op het programma. Enkele spelers zijn vertrokken, maar uiteraard zijn er ook al enkele nieuwelingen vastgelegd. Met verwachte temperaturen van rond de 20 graden beloofd het een prachtige dag te worden.

Programma

12:00 uurStart Open Dag
12:00 uur – 17:00 uurActiviteiten op het voorterrein
13:00 uurOnderlinge oefenwedstijd (2x 30 min)
15:00 uurSpelerspresentatie (voorterrein)
15:45 uurSpelers op voorterrein
18:00 uurEinde Open Dag

Activiteiten

De Open Dag van Heracles Almelo staat bomvol activiteiten voor jong en oud. Springkussens, spellen, maar ook genoeg kraampjes voor eten en drinken. Alle spelers en trainers zijn aanwezig voor foto’s en handtekeningen en hoofdsponsor Asito laat je op een leuke manier verder kennismaken met de nieuwe stadionnaam Erve Asito.

Prima weer om rustig wat te drinken op het horecaplein, welke ook dit jaar weer bij de supportersverenigingen in beheer is. Ook aan eten is geen gebrek. Eveneens niet te warm om je als kind (of volwassene) volledig te buiten te gaan op de attracties op het voorterrein. Ga lekker voetballen in de Voetbalzone of spelen in de Familiezone. In de MVO-zone presenteren enkele maatschappelijke partners zich aan het publiek.

De Open Dag begint om 12.00 uur. Vanaf dat moment scoor je jouw gratis handtekingenkaart, doe je mee met verschillende workshops of bezoek je een van de attracties. Ook kun je een potje FIFA19 spelen in de eBox van Heracles eSports. Liever ouderwets FIFA94 spelen? Dat kan in het Heracles Museum. Daar beleef je ook een Heracles Almelo-wedstrijddag in Virtual Reality, zie je de nieuwe tentoonstelling over Rudi Degenaar en kan je nieuwe (oude) wedstrijdshirts bekijken.

Spelerspresentatie

Terug van weggeweest is dit jaar de spelerspresentatie. Deze gaat na de onderlinge oefenwedstrijd plaatsvinden op het voorterrein, zodat supporters direct dicht bij de spelers zijn. Daarna verdelen de spelers en staf zich over het voorterrein, waarmee natuurlijk de jacht op de handtekeningen geopend kan worden.

Wedstrijdshirts 2019-2020

De nieuwe wedstrijdshirts kopen? Dat kan! Op de Open Dag pakt de FanServiceShop extra groot uit. Seizoenkaarthouder of Kidsclublid? Neem dan je pasje mee en profiteer van 10% korting.

Tot zondag 7 juli!

Group 2 Created with Sketch. KLEURRIJK ZWARTWIT HERACLES