<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1450676128556753&ev=PageView&noscript=1" />
  • Open Dag 2017: Activiteiten en optredens in de Familiezone16-07-2017
    • Open Dag 2017: Activiteiten en optredens in de Familiezone

Open Dag 2017: Activiteiten en optredens in de Familiezone16-07-2017
In de familiezone staan allerlei leuke attracties voor de jongste supporters. Leef je uit op één van de vele luchtkussens, laat je schminken of zet een mooie glittertattoo. Natuurlijk vind je de kraam van de Herakids en Juniors hier ook. Deze week lees je meer informatie over de speciale KidsClubacties. 

Onze mascotte Bultje is geregeld in de Familiezone te vinden. Vanaf 13.30 uur staat de ballonartiest klaar om mooie balloncreaties te maken. Het terrein bekijk je van grote hoogte vanaf de negen meter hoogte klimtoren, leuk voor de jeugd, maar ook voor volwassenen! Het terras is direct gelegen naast de familiezone. Dus laat de kinderen de hindernisbaan trotseren en neem zelf plaats op het terras! 

Ook het podium staat aan de rand van de familiezone. Er zijn deze middag dansdemonstraties van verschillende dansstudio’s, welke absoluut het bekijken waard zijn. Om 16.00 uur sluiten de attracties en kramen en heten we iedereen van harte welkom in het Polman Stadion voor de spelerspresentatie.

De Open Dag van Heracles Almelo wordt mede mogelijk gemaakt door Asito, Acerbis, Heineken, Huiskes Kokkeler, Vysimo, Riwald Recycling, Koninklijke TenCate, ZGT, Reware, Tecnotion, Dimotech, supportersvereniging Hart voor Heracles, FoodConnect, Evenementenhal Hardenberg, Bolk Transport en Aannemersbedrijf J. ter Horst. 

Deel dit:

  • hoofdsponsor
  • partners in business