<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1450676128556753&ev=PageView&noscript=1" />
  • -
dagen
uren
min
sec

Projecten

Buurtleague 
Heracles Almelo bekijkt momenteel met de betrokken partners of BuurtLeague Almelo in 2016 een vervolg gaat krijgen. Is het niet in de 'oude opzet' dan wellicht wel in een nieuw jasje. 

Scoren voor Gezondheid
Scoren voor Gezondheid is een project waarbij voetballers uit de Eredivisie kinderen van de basisschool aanzetten tot een gezonde leefstijl. 

Cruyff Court
In Almelo is één Cruyff Court (Everlo). Hier worden verschillende activiteiten georganiseerd, onder andere ten behoeve van de Cruyff Foundation. Heracles Almelo is partner van de Cruyff Court (Everlo).

Schoolvoetbaltoernooi
PH en ON verzorgen elk jaar het schoolvoetbaltoernooi. Dit wordt in het voorjaar gehouden. De winnaars (jongens en meiden, groepen 5/6 en 7/8) worden gehuldigd bij een thuiswedstrijd van Heracles Almelo.

Assist
Bij het samenwerkingsprogramma met het ROC van Twente is er veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers. In dit traject van 10 weken wordt gericht met jongeren aan de slag gegaan die, door verschillende redenen, dreigen uit te vallen binnen het onderwijs. De rolmodellen, faciliteiten en het bedrijvennetwerk die bij Heracles Almelo aanwezig zijn, worden zoveel mogelijk ingezet. Einddoel van dit traject; uitstroom naar een passende opleiding, werk of een combinatie daarvan.

Joey Pelupessy is ambassadeur van Assist en komt geregeld langs om een praatje te maken met de studenten.

Walking Football
Middels dit 'Oldstars project' worden ouderen aangezet tot een actievere levensstijl. Sportief bezig zijn, in de vorm van wandelend voetballen, en het samenzijn in het algemeen zijn belangrijke speerpunten.

Almelo Doet Mee
Almelo Doet Mee is een initiatief van en voor Almeloërs Er worden activiteiten voor en door Almeloërs georganiseerd. Heracles Almelo geeft bij tien thuiswedstrijden zes wedstrijdkaarten om te verdelen onder de ‘leden’ van Almelo Doet Mee.

Beleef Heracles Almelo: rondleidingen
Het volgen van een rondleiding door het Polman Stadion is vrijwel altijd mogelijk. Door gepassioneerde vrijwilligers worden (betalende) groepen voorzien van een rondleiding. In het kader van maatschappelijke samenwerkingsverbanden vinden er ook geregeld rondleidingen plaats. Deze worden, afhankelijk van de doelgroep, gegeven door dezelfde rondleider en/of door een werknemer van Heracles Almelo.

 

Kinderboekenweek/Nationale Voorleesdagen
Bij de Kinderboekenweek/Nationale Voorleesdagen lezen spelers op basisscholen voor.

Veenlanden / Commujon / Aveleijn
Personen worden vanuit Veenlanden/Commujon doorgestuurd om het stadion te helpen schoonmaken. Ook cliënten van  Aveleijn ondersteunen de onderhoudsploeg van Heracles Almelo. 

Sportmix
Elk jaar gaan er twee spelers naar de Sportmix. Bij de Sportmix doen kinderen met een beperking allerlei (bal)sporten. Spelers komen langs en sporten samen met deze kinderen!

Veiling/verlotingen
Heracles Almelo krijgt veel verzoeken om fanartikelen te ‘sponsoren’ voor veilingen/verlotingen etc. Als dit past binnen het beleid van de stichting Heracles Almelo Scoort Voor Iedereen, verlenen we hieraan medewerking. De aanvraag moet komen uit de regio Almelo en het liefst gericht zijn op educatie/zorg of wijkniveau.

Stichting Kans voor een Kind
Heracles Almelo is founder van Stichting Kans voor een Kind en steunt in de regio Twente kinderen met persoonlijk leed. Stichting Kans voor een Kind adopteert elk seizoen één wedstrijd van Heracles Almelo.

HeraclesTV

Losse Tickets

Advertentie

  • hoofdsponsor
  • partners in business