Bultje zou graag samen met 3 Herakids nadenken over leuke activiteiten voor het huidige seizoen, hij kan het namelijk niet alleen en heeft dus hulp nodig! Ben jij een Herakid + en een echte Heracles fan? Lijkt het jou leuk om over te gekke activiteiten na te denken? Ben je gemotiveerd en enthousiast? Dan maak jij kans op een plek in het Herakids Bestuur. Waar is Bultje naar op zoek?

Bultje is op zoek naar:

Een voorzitter
Een voorzitter is een echte aanvoerder zoals Justin Hoogma. Hij of zij weet precies hoe Herakids denken en wat ze leuk vinden. Kan jij dat? Dan ben je een uitstekende voorzitter.

Een secretaris
Een secretaris is net als assistent trainer Hendrie Kr├╝zen. Hij of zij kan heel goed verwoorden wat we met de Herakids van plan zijn. Ben jij goed in het vertellen van verhalen? Dan ben jij de perfecte secretaris.

Een penningmeester
Een penningmeester zit bovenop de centen. Hij of zij denkt na over wat de kosten zijn van een activiteit of cadeautje. Hoeveel gaan we eigenlijk uitgeven dit jaar? Weet jij dat of wil jij dat weten? Meld je nu aan als penningmeester.

Hoe kan je kans maken?
Stuur jouw persoonlijke videoboodschap naar het WhatsApp-nummer (06 51 68 96 39) van de Herakids en vertel waarom jij graag wil meedoen en meedenken in nieuwe Herakids-activiteiten. Klik hieronder op de button via de mobiele telefoon om direct jouw videoboodschap te versturen.