Heracles Almelo is de voorloper in de wereld van eSports en dan met name in Nederland. Team Heracles eSports bestaat uit Bryan Hessing (eSporter Heracles Almelo), Nordin Azhimi en Rik Weits (eJeugd). Bryan Hessing vertegenwoordigt Heracles Almelo in de landelijke competitie, genaamd de eDivisie. In deze competitie neemt hij het op tegen alle andere Eredivisieclubs. Ook dit jaar zal hij strijden voor het kampioenschap. Heracles eSports werd in deze competitie kampioen op de Xbox One in het seizoen 2018/2019. Houd de website en andere sociale mediakanalen van Heracles eSports in de gaten voor meer informatie!

Samen met Bryan Hessing vormen Nordin Azhimi en Rik Weits het Team Heracles eSports. Als team doen zij mee aan FIFA-toernooien door heel Nederland. Daarnaast bezoeken zij scholen en bedrijven en ontvangen zij fans in de eBox.

Nordin Azhimi (22)

Wat is jouw connectie met Heracles Almelo?
Ik ben al van kleins af aan supporter van Heracles Almelo. Vanaf mijn achtste jaar had ik een seizoenkaart met mijn moeder en broertje. Twee jaar geleden ben ik een samenwerking aangegaan met Heracles eSports om ze te filmen op de internationale toernooien van Bryan. Hierdoor ben ik mee geweest naar Madrid, München, Londen en Barcelona. Door deze toernooien mee te maken groeide mijn interesse in FIFA. Ik speelde het al wel voor de lol, maar wou het echt serieus gaan oppakken. Toen de samenwerking van het filmen voorbij was kon ik aansluiten bij de eJeugd.

Wie is jouw favoriete Heracles Almelo speler?
Ik denk een combi tussen Kuwas en Peterson. Die twee hebben heel veel kwaliteiten en kunnen ineens een wedstrijd omdraaien. Als zij in vorm zijn kunnen wij elke Eredivisieclub pakken!

Rik Weits (20)

Wat is jouw connectie met Heracles Almelo?
Ik heb al een seizoenkaart sinds het seizoen 2005-2006, ik was toen nog maar zes jaar oud. Sindsdien ben ik niet meer weg te slaan bij Heracles Almelo en gaat mijn hart elke keer weer sneller kloppen als ik op de club kom. Des te mooier dat ik nu deel uit mag maken van deze prachtige club en ze mag vertegenwoordigen.

Wat is jouw droom?
Mijn droom is om ooit uit te groeien tot officiële eSporter van Heracles Almelo en de club te mogen vertegenwoordigen in binnen- én buitenland.

Group 2 Created with Sketch. KLEURRIJK ZWARTWIT HERACLES