Heracles Almelo gaat de regio in! Elke thuiswedstrijd is een Zwart-witte streek aangewezen door Heracles Almelo. De Zwart-Witte Streek geniet van enkele unieke Heracles acties. Lees er hier snel meer over.

Zo werkt het

Heracles Almelo kiest per thuiswedstrijd een Streek van de Week. Binnen de Streek van de Week wordt er een regionale amateurvereniging als Club van de Week en een basisschool als School van de Week uitgekozen. 

Een maand voorafgaand aan de desbetreffende thuiswedstrijd neemt Heracles Almelo contact op met de uitgekozen vereniging en school. 

De uitverkiezing tot Club- of School van de Week levert enkele unieke Heracles Almelo mogelijkheden op.

Club van de Week

Bij elk thuisduel nodigen we een regionale amateurvereniging uit als Club van de Week. Kinderen uit verschillende jeugdelftallen mogen op allerlei manieren een rol rondom de wedstrijd vervullen. 
Zo zijn er jongens en meisjes van de club voorafgaand aan de wedstrijd vlaggendragers of verzorgen zij het middencirkeldoek. En misschien nog wel het mooiste; (jeugd)leden zijn de ballenjongens of ballenmeisjes. 

Heracles Almelo biedt de amateurvereniging ook de kans om in samenspraak een activiteit te organiseren bij de vereniging. Denk bijvoorbeeld aan een Heracles Almelo-voetbalclinic, met de Heracles Almelo-spelersbus op pad of het laten coachen van een jeugdelftal door een speler van Heracles Almelo. 

Tot slot kan de Club van de Week voor een gereduceerd tarief naar de wedstrijd. Voor meer info zie hieronder ‘Tickets voor de wedstrijd’. 

School van de week

Binnen de Zwart-Witte Streek wordt er een School van de Week uitgekozen. De uitgekozen basisschool heeft de mogelijkheid om een buitengewoon bezoek van Heracles Almelo te realiseren. 

Denk hierbij aan het laten bezoeken van spelers aan de school voor een voorleesontbijt, het overnemen van de gymles of een speciale handtekeningensessie.

Vanzelfsprekend kan ook de School van de Week voor een gereduceerd tarief naar de wedstrijd. Voor meer info zie hieronder ‘Tickets voor de wedstrijd’. 

Tickets voor de wedstrijd 

  • Als Zwart-Witte Streek mag je naar de wedstijd voor een gereduceerd tarief van €7,50 per wedstrijdkaart. 
  • Max. 2 tickets per persoon. 
  • Alle beschikbare kaarten zitten bij elkaar in een vak. 
  • OP = OP

Geïnteresseerd? 

Voor meer informatie over het Zwart-Witte Streken project? Of wil jij je dorp, stad, vereniging of school hiervoor aanmelden? 

Neem gerust contact op door te mailen naar foundation@heracles.nl.