Partner in Business

Als Partner in Business krijgt u exclusieve mogelijkheden om met Heracles Almelo te scoren. Bijvoorbeeld op het gebied van public relations, sales, relatiemarketing en/of MVO. Zo kunt u bijvoorbeeld in overleg de spelersselectie inzetten voor PR-activiteiten, gezamenlijke salesacties opzetten met Heracles Almelo en het logo van de club gebruiken in uw uitingen.

Diamantsponsor

Als Diamantsponsor van Heracles Almelo hebben wij voor u een pakket samengesteld met een uitstekende mix van hospitality- en exposuremogelijkheden. De exposuremogelijkheden komen hierin sterk naar voren. Zo kunt u in overleg de spelersselectie inzetten voor PR-activiteiten en het logo van de club gebruiken in uw uitingen.

Co-sponsor

Als Co-sponsor van Heracles Almelo hebben wij voor u een pakket samengesteld met een uitstekende mix van hospitality- en exposuremogelijkheden. U heeft de mogelijkheid om zich te identificeren met Heracles Almelo door middel van het gebruik van het logo.

“Sinds wij Co-sponsor van Heracles Almelo zijn is de naamsbekendheid van Zuithof in de regio razendsnel gegroeid.”

René Zuithof – Autobedrijf Zuithof

Subsponsor

Als Subsponsor van Heracles Almelo hebben wij voor u een uitstekend pakket samengesteld waarin een combinatie is gemaakt tussen hospitality- en exposuremogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld het logo van Heracles Almelo gebruiken in uw uitingen.

“De samenwerking tussen Witzand en Heracles Almelo is ijzersterk. We hebben beide liefde voor de club en voor de regio.”

Hans Morsink – Witzand Bouwmaterialen

Neem contact op

Voor meer informatie over de mogelijkheden van sponsoring bij Heracles Almelo kunt u contact opnemen met de afdeling Commercie via commercie@heracles.nl of per telefoon op 0546-817070.

Group 2 Created with Sketch. KLEURRIJK ZWARTWIT HERACLES