Wedstrijdsponsor

Bij Heracles Almelo zoeken we continu naar vernieuwende manieren van sponsoring. U kunt dan nog meer rendement halen uit het sponsorschap van onze fantastische club. Heeft u bepaalde ideeën of wensen of zoekt u een originele manier om in korte tijd onder de aandacht te komen van een groot publiek zonder meteen lange contracten af te sluiten? Neem dan gerust contact met ons op.

“Wedstrijdsponsor zijn bij Heracles Almelo is voor ons een bijzonder effectieve manier om in korte tijd een groot publiek te bereiken.”

Paulien Koopman – Huiskes-Kokkeler

LED-boarding

Heracles Almelo beschikt over 216 meter LED-boarding in de TV-ring. De reclameposities zijn hele, halve en één derde ringen. De verschillendeposities zijn in te delen in tijdsvlakken van één tot meerdere minuten. Er is flexibiliteit in de opmaak, waardoor uw merk(en) en producten afzonderlijk te exposeren zijn. U kunt zich hierdoor eenvoudiger onderscheiden van uw concurrenten. De kleuren worden intens beleefd door de kijkers op de tribune en in de huiskamer. De aantrekkingskracht is enorm en Heracles Almelo begroet dan ook met regelmaat nieuwe boardingsponsoren.

“Met de exposuremogelijkheden bij Heracles Almelo hebben we in korte tijd onze zichtbaarheid en naamsbekendheid kunnen vergroten bij potentiële klanten.”

Jan Willem Tusveld – Visymo

Videowall

Voorafgaand de wedstrijd, in de rust en na afloop van de wedstrijd bestaat de mogelijkheid om een commercial van uw bedrijf af te spelen. De commercial met een maximale lengte van 30 seconden kan tevens ondersteund worden met audio.

Opstellingen
Voorafgaand de wedstrijd worden de opstellingen bekend gemaakt aan het publiek. U kunt hier uw banner Full-HD tonen op de videowalls.

Wedstrijd banner 
Uw logo Full-HD tonen op de videowalls gedurende de Eredivisie thuiswedstrijd van Heracles Almelo? Met de wedstrijd banner wordt uw eigen ontworpen uiting tenminste viermaal gedurende 15 seconden per wedstrijd getoond.

Speciaal moment
Bij speciale momenten gedurende de wedstrijd kunt u uw logo tonen vooraf, tijdens en achteraf de desbetreffende gebeurtenis. Zo kunt u uw uiting Full-HD tonen bij wissels, kaarten, herhalingen en tussenstanden.

Tijdsponsor
Uw logo Full-HD tonen op de videowalls gedurende de Eredivisie thuiswedstrijd van Heracles Almelo? Als tijdsponsor bent u goed zichtbaar op de videowalls.

Blessuretijd
Gedurende de volledige blessuretijd uw banner in beeld bij zowel de eerste als de tweede helft. Het aantal minuten is afhankelijk hoeveel blessuretijd er wordt gerekend.

Neem contact op

Voor meer informatie over de mogelijkheden van sponsoring bij Heracles Almelo kunt u contact opnemen met de afdeling Commercie via commercie@heracles.nl of per telefoon op 0546-817070.

Group 2 Created with Sketch. KLEURRIJK ZWARTWIT HERACLES