U bent van harte welkom bij Heracles Almelo. Natuurlijk om te genieten van topvoetbal, maar ook om in contact te komen met andere ondernemers. Of om uw relaties een ontspannen avondje uit te kunnen aanbieden.

Tijdens de verschillende events van de BusinessClub komen ondernemers echt met elkaar in contact en kunt u in korte tijd inspiratie opdoen, uw netwerk uitbreiden en in contact komen met nieuwe prospects. Een interessante extra is de korting van 10% die u uw medewerkers kunt bieden als zij een seizoenkaart aanschaffen. 

Interesse? Vraag uw accountmanager, mail naar commercie@heracles.nl, bel met 0546-817070 of vul onderstaand formulier in.

Voordelen halve seizoenkaart

Een halve seizoenkaart bij Heracles Almelo BusinessClub is beschikbaar vanaf €2020,- per twee Business Seats. De belangrijkste voordelen van een halve seizoenkaart op een rijtje:

• Toegang tot acht thuiswedstrijden van Heracles Almelo in de tweede seizoenshelft (waaronder de topwedstrijden tegen Feyenoord, Ajax en FC Twente)
• Lidmaatschap Heracles Almelo BusinessClub
• Uitnodiging voor de BusinessClub-activiteiten in de tweede seizoenshelft

Interesse? Vraag uw accountmanager, mail naar commercie@heracles.nl, bel met 0546-817070 of vul onderstaand formulier in.

Hierbij geef ik Heracles Almelo toestemming om contact met mij op te nemen en mijn gegevens te bewaren. Deze gegevens worden niet doorgespeeld naar derden.

Group 2 Created with Sketch. KLEURRIJK ZWARTWIT HERACLES