Met het persoonsgebonden Heracles Account kun je inloggen via de app van Heracles Almelo, in de webshop of in de ticketing-omgeving. Binnenkort wordt ook de HeraclesBetaalkaart binnen het Heracles Account geïntegreerd, zodat je dit gelijk kunt koppelen.

Heracles Account – Stap 1

Maak een nieuw Heracles Account aan op login.heracles.nl en volg onderstaande stappen voor het aanmaken van jouw persoonlijke Heracles Account.

Heb je de app van Heracles Almelo gedownload op je telefoon? Klik op het icoontje rechts bovenin je scherm en kijk of je bent ingelogd. Dit kun je zien door te controleren of er een naam onder het Heracles Almelo logo staat. Als dit het geval is, kun je met dezelfde gegevens inloggen op login.heracles.nl.

Als je je wachtwoord niet meer weet, kun je klikken op het kopje: Wachtwoord vergeten?. Je ontvangt dan een mail op het e-mailadres dat aan je account gekoppeld is.

Wanneer je bent ingelogd kom je in je profiel terecht. Controleer of de gegevens kloppen. Zo niet, klik dan op het kopje: Profiel bewerken. Deze is blauwgekleurd en is te vinden in de menubalk bovenin. Als je de juiste gegevens hebt ingevuld, klik dan onderaan op: Ga door. Hierna kom je weer terecht op je profiel.

In het blauwe kopje: Voorkeuren bewerken kun je aangeven van wie je meldingen wilt ontvangen en op welke manier je deze wilt ontvangen. Alle marketing voorkeuren staan standaard op nee. Vink de gewenste vakjes aan en klik op Ga door.

Heracles Account – Stap 2

Onder het kopje Gekoppelde accounts staan alle accounts die gekoppeld zijn aan dit e-mailadres. Als je in de app hetzelfde e-mailadres gebruikt, staat de app dus onder gekoppelde accounts. Hier kun je ook je Heracles Shop en Heracles Ticketing account koppelen aan je e-mail adres. Koppel jouw Heracles Ticketing account.

Veilig koppelen

Als je een Fankaart, seizoenkaart of Herakidspas hebt van Heracles Almelo, dan ben jij bekend in ons ticketing systeem. Voor ons is het belangrijk dat het koppelen van het ticketing account veilig gebeurd. Koppel alleen jouw eigen relatienummer aan jouw account. Het relatienummer kan je vinden op jouw Fankaart, seizoenkaart of Herakidspas. Dit nummer (beginnend met 25 of 93) staat op de witte kant van de pas onder je naam.

Oude ticketinggegevens vergeten?

Als je al eerder online tickets hebt gekocht, kun je deze gegevens weer gebruiken. Vul dan je achtcijferige relatienummer in bij het kopje klantnummer. Vervolgens vul je het wachtwoord in. Weet je deze niet meer? Klik dan op Wachtwoord vergeten. Dan ontvang je een mailtje op het e-mailadres dat bij ons bekend is. Weet je dit e-mail adres ook niet meer en/of is dit niet meer in gebruik? Stuur dan een mailtje naar account@heracles.nl.

Eerste keer dat je online tickets wil kopen?

Dan klik je op het blauwe blok: Verder als nieuwe fan. Dan kom je op de Mijn gegevens pagina. Kijk of deze gegevens kloppen, anders kun je deze wijzigen. Hierna kun je een seizoen- of fankaart kopen en losse tickets bestellen in de verschillende kopjes bovenin je scherm.

Heracles Account – Stap 3

Je Heracles Account is nu klaar voor gebruik! Je kunt nu overal inloggen met je Heracles Account.

Group 2 Created with Sketch. KLEURRIJK ZWARTWIT HERACLES