De 18-jarige eSporter Milan Plevier heeft zijn aflopende contract met een jaar verlengd en zal ook komend seizoen het zwart-wit van Heracles Almelo vertegenwoordigen. Milan gaat al jarenlang met zijn opa, vader en broertje naar de wedstrijden in het Asito stadion, was lid van de Herakids en Team Zwart Wit én won op zijn dertiende zijn eerste FIFA-toernooi bij Heracles Almelo. Het maakt hem trots dat hij ook komend seizoen weer mag uitkomen voor de club waar hij sinds jongs af aan al fan van is. Plevier: “Ik ga er alles aan doen om mezelf volgend jaar verder te ontwikkelen als eSporter en ben blij en trots dat ik dat weer in het shirt van Heracles Almelo mag doen.”

Volgend seizoen zal de KPN eDivisie van een twee-tegen-twee competitieopzet veranderen in een een-tegen-een opzet. Hierbij komt ook een regelwijziging dat Eredivisieclubs niet drie, maar twee eSporters nodig hebben voor de competitie. Nadat eerder al Collin Dekkers zijn contract had verlengd en Timo Maartense werd binnen gehengeld als coach voor volgend seizoen, is met de verlenging van Milan het eSportsteam van volgend seizoen compleet.

“We zijn blij dat we het contract van Milan hebben verlengd,” vertelt community marketeer Jarno van Oene. “Met Milan en Collin als spelers en met Timo als coach, hebben we het volste vertrouwen dat we het ook volgend seizoen weer veel ploegen erg lastig kunnen maken en dat we mee kunnen doen om de bovenste plekken.”