Al jaren is Heracles Almelo een gevestigde naam in het Nederlandse voetballandschap. Een club met een rijke historie. Iedere thuiswedstrijd ontvangen we duizenden supporters, sponsoren en andere belangstellenden. Ook buiten wedstrijddagen om is het Asito stadion een thuis voor iedereen en een plek van ontmoeting. Heracles Almelo is meer dan voetbal alleen.

Ben jij op zoek naar een toffe stageplek? Gaat jouw hart sneller kloppen van voetbal en heb je altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen bij een betaald voetbalorganisatie? Dan is dit jouw kans! Heracles Almelo zoekt voor de periode september 2024 tot en met januari 2025 een gedreven en enthousiaste stagiair(e) die graag de marketing- en maatschappelijke afdeling binnen Heracles Almelo wil komen versterken. De stagevacature is ook geschikt voor afstudeerders.

Heracles Foundation
Voor de Heracles Foundation ga jij aan de slag met onze maatschappelijke projecten onder de peilers Gezond, Sociaal en Talent. Je bent mede-coördinator van de projecten en weet de maatschappelijke waarde van de club goed over te brengen op je omgeving. Daarnaast ga je actief aan de slag met het organiseren van activiteiten en evenementen. Tot slot coördineer jij de bijzondere wensverzoeken, ben je actief op wedstrijddagen in de maatschappelijke skybox en bezorg jij mensen een glimlach op hun gezicht!

Herakids
Voor de afdeling Marketing & Communicatie zet jij je in voor onze kidsclub: de Herakids! Jij organiseert activiteiten voor onze onze jongste leden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kinderfeestjes, de line-up bij wedstrijden en het Herakids Decemberfeest. Daarnaast ondersteun je de marketingcollega’s en draag jij bij aan de ultieme fanexperience van jongs af aan voor al onze Herakids.

Organiseer jij graag evenementen en werk jij graag met jeugd? Dan ben je hier aan het juiste adres!

De ideale stagiair:
• Volgt een opleiding in de richting sportkunde, marketing en/of eventmanagement
• Heeft een goede kennis van de Nederlandse taal
• Heeft affiniteit met voetbal en Heracles Almelo
• Heeft affiniteit met het organiseren van evenementen
• Vier of vijf dagen per week beschikbaar voor uitvoerende werkzaamheden
• Is beschikbaar tijdens thuiswedstrijden

Wij bieden:
• Een unieke en zeer veelzijdige stage in een dynamische werkomgeving
• Een reële stagevergoeding
• Ruimte voor creativiteit
• Een prettige en informele werksfeer
• Een mooie kans om je verder te ontwikkelen in de voetbalwereld

Heracles Almelo is een S-BB (voorheen ECABO) erkend leerbedrijf

Interesse?
Interesse in deze stage? Twijfel dan niet! Stuur je motivatiebrief en CV naar hr@heracles.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Acquisitie naar aanleiding van deze stagevacature wordt niet op prijs gesteld.