De selectie van Heracles Almelo is maandagmiddag om 13.00 uur vertrokken naar Billerbeck voor het jaarlijkse trainingskamp in de Duitse stad. Het is de 26e keer dat Heracles voor een trainingskamp afreist naar Billerbeck. 

SELECTIE VERTREKT NAAR BILLERBECK

Tijdens het trainingskamp speelt de ploeg van John Lammers één oefenwedstrijd. Op vrijdag 14 juli speelt Heracles Almelo om 18.00 uur tegen Preussen Münster. Deze wedstrijd wordt gespeeld op Sportzentrum Helker Berg in Billerbeck, eveneens de trainingslocatie van de selectie. Kaartverkoop vindt plaats aan de deur op het sportpark zelf. Hierover volgt meer informatie in de loop van de week.

14 juli 2023 – vrijdag 18:00
Sportzentrum Helker Berg, Billerbeck
PRE
VS
Oefenwedstrijd
HER

Totale weekschema

Maandag:
14.00 uur – Aankomst
17.00 uur – Training

Dinsdag:
10.00 uur – Training
17.00 uur – Bosloop

Woensdag:
10.00 uur – Training

Donderdag:
10.00 uur – Training
17.00 uur – Training

Vrijdag:
10.30 uur – Training
18.00 uur – Oefenwedstrijd: Preussen Münster – Heracles Almelo

Zaterdag:
10.00 uur – Training

Selectie voor het trainingskamp

Heracles Almelo reist met een nagenoeg fitte selectie naar Billerbeck. Navajo Bakboord is teruggekeerd van zijn verlengde vakantie naar aanleiding van zijn interlandperiode bij Suriname. Nikolai Laursen verblijft nog in Denemarken vanwege zijn revalidatie. Sylian Mokono blijft achter in Almelo vanwege een blessure. Academie-spelers Stijn Bultman en Diego van Oorschot sluiten wel aan op het trainingskamp.

Bakboord, van Oorschot & Bultman