Al jaren is Heracles Almelo een gevestigde naam in het Nederlandse voetballandschap. Een club met een rijke historie. Op Erve Asito ontvangen we iedere thuiswedstrijd duizenden supporters, sponsoren en andere belangstellenden. Ook buiten wedstrijddagen om is Erve Asito een thuis voor iedereen en een plek van ontmoeting. Heracles Almelo is meer dan voetbal alleen.

Stagiair(e) Communicatie

Als stagiair(e) Communicatie maak je fulltime deel uit van de Marketing en Communicatieafdeling van Heracles Almelo. De focus van deze stage ligt op schriftelijke communicatie. De stage omvat uiteenlopende werkzaamheden. Dit kan variëren van het maken en versturen van een nieuwsbrief tot het afnemen en uitwerken van een interview. Daar omheen zie je kansen voor het ontwikkelen en creëren van unieke content rondom de club. Ook ondersteun je de afdeling op het gebied van marketingacties.

Je helpt tevens mee in de organisatie en uitvoering van verschillende evenementen van Heracles Almelo. Op wedstrijddagen draai je mee in de wedstrijdorganisatie en help je mee met het maken van (sfeer)reportages, het afnemen van interviews en social media.

Wie zoeken we?

Stage
• Fulltime meewerkstage
• Communicatie
• Periode van 20 weken vanaf begin september 2023 t/m januari 2024

Functie eisen:
• HBO-opleiding Communicatie of Journalistiek
• Goede kennis van de Nederlandse taal
• Affiniteit met voetbal
• Kennis van social media
• Affiniteit met het ontwikkelen van content
• Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden
• In het bezit van een rijbewijs is een pré

Jij wil aan de volgende competenties werken:
• Klantgericht opereren
• Professioneel handelen
• Plannen en organiseren
• Communicatief vaardig
• Proactief
• Hands-on mentaliteit

Interesse in deze stage? Twijfel dan niet, stuur je motivatiebrief en CV naar info@heracles.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Acquisitie naar aanleiding van deze stagevacature wordt niet op prijs gesteld