Al jaren is Heracles Almelo een gevestigde naam in het Nederlandse voetballandschap. Een club met een rijke historie die 119 jaar geleden is opgericht. Op Erve Asito ontvangen we iedere thuiswedstrijd duizenden supporters, sponsoren en andere belangstellenden. Ook buiten wedstrijddagen om is Erve Asito een thuis voor iedereen en een plek van ontmoeting. Heracles Almelo is meer dan voetbal alleen. Wij zijn Heracles.

Vind jij het leuk om in onze FanServiceShop of Fanshop Stad te staan en onze supporters te helpen? Dan zijn we opzoek naar jou!

Wij zijn opzoek naar een klantvriendelijke alleskunner die graag op zaterdagen in één van onze twee Fanshops wil werken. Wij zoeken iemand met een zwart-wit hart die graag onderdeel wil uitmaken van de Heracles Almelo-familie. 

Zaterdaghulp FanServiceShop

Als Medewerker FanServiceShop verkoop je zowel wedstrijdkaarten als officiële merchandise producten van Heracles Almelo. Daarnaast ben je ook direct het aanspreekpunt voor de supporters. Jij helpt supporters met vragen over producten, seizoenkaarten en wedstrijdkaarten. Jij bent de persoon die hier (bijna) alles over weet. Als Medewerker FanServiceShop zorg jij ervoor dat de supporters weer met een goed gevoel de winkel verlaten. 

Je werkt zelfstandig in de FanServiceShop. Je zorgt dat de winkel altijd netjes is, dat er voldoende producten in de winkel liggen en je maakt de bestellingen klaar die via de webshop zijn binnengekomen. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat de kassa weer op orde is en dat alle administratie is bijgewerkt.  

Wij zijn op zoek naar iemand die:

  • Minimaal 18 jaar is
  • Op zaterdagen beschikbaar is
  • Zelfstandig kan werken
  • Klantvriendelijk is
  • Stressbestendig is

Heb jij interesse? Stuur dan snel je motivatiebrief en CV naar w.albada@heracles.nl (t.a.v. Wido Albada). We nemen dan spoedig contact met je op. 

Vragen over de functie of de sollicitatieprocedure? Ook dan kun je mailen naar bovenstaand e-mailadres.