Dinsdagavond was het zover: de traditionele supporters- en sponsoravond op Erve Asito. Waar de avond in voorgaande jaren voor supporters en sponsoren gescheiden werd, werd de jaarlijkse avond nu gecombineerd.

De avond werd geopend door algemeen directeur Rob Toussaint en de onlangs aangetreden voorzitter van de Raad van Toezicht Hans Morsink die de meer dan 200 aanwezigen toespraken in de BusinessClub op Erve Asito. Daarna werden de spelers en leden van de technische staf een voor een voorgesteld aan de supporters en sponsoren.

Na de presentatie van de selectie vond er een tafelgesprek waarbij hoofdtrainer John Lammers, assistent-trainer Hendrie Kr├╝zen en technisch directeur Nico Jan Hoogma werden onder gevraagd door presentator Casper Raymakers. Na afloop kreeg het aanwezige publiek de mogelijkheid om vragen te stellen aan de heren aan tafel.