Heracles Werkt is een project van de Heracles Foundation in samenwerking met USG Restart en de gemeente Almelo. Samen slaan wij de handen inéén om jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk te helpen.

Heracles Werkt wil deelnemers door sport uitdagen in beweging te komen met betrekking tot hun eigen loopbaan. Het ultieme doel daarbij is om betaald werk te krijgen of een (vervolg)opleiding. Iedereen loopt op zijn/haar eigen niveau door het traject.

Heracles Werkt biedt onder andere:

  • Een keer per week voetbaltraining op Erve Asito
  • Een talentenscan
  • Coaching
  • Loopbaanbegeleiding
  • Netwerk Heracles Almelo
  • Voetbalkleding Heracles Almelo
  • Eventueel reiskostenvergoeding

Heracles Werkt start in september 2022. Binnenkort wordt op deze pagina meer informatie bekend gemaakt over Heracles Werkt en hoe jij je kan aanmelden.