Al jaren is Heracles Almelo een gevestigde naam in het Nederlandse voetballandschap. Een club met een rijke historie. Op Erve Asito ontvangen we iedere thuiswedstrijd duizenden supporters, sponsoren en andere belangstellenden. Ook buiten wedstrijddagen om is Erve Asito een thuis voor iedereen en een plek van ontmoeting. Heracles Almelo is buitengewoon en meer dan voetbal alleen.

Heracles Almelo vervult naast een sportieve rol ook een belangrijke sociale rol in de regio. De club maakt gebruik van haar regionale binding om een positieve bijdrage te kunnen leveren op maatschappelijk gebied. Heracles Almelo is een toegankelijke club waar iedereen welkom is en waar continu wordt gestreefd naar meer verbondenheid.

Heracles Almelo hecht ook veel waarde aan haar eigen community. Binnen deze community hebben we onze kidsclub (de Herakids), onze jongeren achterban (Team Zwart-Wit) en onze seizoenkaarthouders. Samen vormen zij onze supporters en daarmee onze community. Zij zijn de belangrijkste schakel van de club.

Stagiair(e) Maatschappelijk en Community

Heracles Almelo zoekt voor de periode september t/m januari een gedreven en enthousiaste Maatschappelijk en Community stagiair(e) die ons team komt versterken.

Wat ga je doen?
Je gaat je bezig houden met het organiseren, coördineren en verbeteren van maatschappelijke projecten en activiteiten van de club. Je vertegenwoordigt de club te allen tijde en zoekt de verbinding met de maatschappij door in te spelen op de actuele wensen en behoeften. Je helpt mee in het (door)ontwikkelen, organiseren en positioneren van de maatschappelijke afdeling en denkt mee in hoe we als club in kunnen spelen op de wensen en behoeftes van de lokale en regionale bevolking. Wat kan Heracles Almelo doen om dé maatschappelijke partner van de gemeente te zijn? 

Daarnaast denk je strategisch na over campagnes die bijdragen aan de verbinding met onze community. Hoe zorgen we voor een uitbreiding van onze jongeren achterban?

Wij zoeken iemand die:
– Een HBO-opleiding volgt in richting van sportmanagement, evenementen en/of marketing/communicatie;
– Minimaal vier dagen per week beschikbaar is om mee te werken;
– Beschikbaar is op wedstrijddagen.
– Een ondernemende en proactieve instelling heeft;
– Zowel zelfstandig als in teamverband werken;
– Een helikopterview heeft en hiermee projecten kan coördineren;
– Maatschappelijk betrokken en ondernemend is;
– De kernwaarden van de club weet te vertalen naar concrete acties;

Start: September 2022 (eerder in overleg).

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Mail je CV met motivatiebrief voor 1 juli 2022 naar Lisa Ainsley, Community marketeer: l.ainsley@heracles.nl.

Ook voor verdere vragen en/of toelichting neem je gerust contact op met Lisa Ainsley: l.ainsley@heracles.nl.