Al jaren is Heracles Almelo een gevestigde naam in het Nederlandse voetballandschap. Een club met een rijke historie, 118 jaar geleden opgericht en sinds 2005 een stabiele factor op Eredivisieniveau. Op Erve Asito ontvangen we iedere thuiswedstrijd duizenden supporters, sponsoren en andere belangstellenden. Ook buiten wedstrijddagen om is Erve Asito een thuis voor iedereen en een plek van ontmoeting. Heracles Almelo is buitengewoon en meer dan voetbal alleen.

Opleiden en ontwikkelen maakt deel uit van het DNA van Heracles Almelo. Bij ons krijg je de kans om te groeien in dat wat je het beste kan en het liefste doet. Voor de periode februari 2022 tot juni 2022 bieden we een:

Meewerkstage social media & grafisch vormgeving
Als stagiair op de afdeling Marketing & Communicatie ben je nauw betrokken bij alle uitingen van de club. Je ondersteunt collega’s in het creëren van uitingen voor digitale en gedrukte media. Het gaat hierbij om zowel grafische vormgeving als om social media-beheer. Je kan dan ook als geen ander overweg met Adobe Photoshop/Illustrator/InDesign en/of Premiere Pro. Ook kennen met name Instagram en TikTok voor jou geen geheimen. Het mooiste aan jouw stageperiode is de veelzijdigheid en ruimte voor creativiteit. Laat maar zien wat je kan.

Wij zoeken iemand die
• Een mbo/hbo-opleiding volgt in de richting multimedia/grafisch vormgeving/nieuwe media
• Een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal
• Ervaring heeft met de software van Adobe Creative Cloud
• Affiniteit heeft met voetbal en Heracles Almelo
• Minimaal vier dagen per week beschikbaar is voor uitvoerende werkzaamheden
• Flexibel is en ook op wedstrijddagen ondersteuning kan bieden

Wij bieden
• Een unieke en zeer veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving
• Een prettige en informele werksfeer
• Een mooie kans om je verder te ontwikkelen in de voetbalwereld
• Heracles Almelo is een S-BB (voorheen ECABO) erkend leerbedrijf

PS: Blink je uit in alleen social media of alleen grafisch vormgeving? Ook dan mag je natuurlijk solliciteren.

Solliciteren
Kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct naar de functie van stagiair social media & grafisch vormgeving. Stuur je motivatie en cv naar vacature@heracles.nl. De vacature is geopend tot een geschikte kandidaat is gevonden. Heb je vragen? Stel ze aan Bas Wolters, manager Marketing & Communicatie. Dat kan per mail via b.wolters@heracles.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.