Al jaren is Heracles Almelo een gevestigde naam in het Nederlandse voetballandschap. Een club met een rijke historie, 118 jaar geleden opgericht en sinds 2005 een stabiele factor op Eredivisieniveau. Op Erve Asito ontvangen we iedere thuiswedstrijd duizenden supporters, sponsoren en andere belangstellenden. Ook buiten wedstrijddagen om is Erve Asito een thuis voor iedereen en een plek van ontmoeting. Heracles Almelo is buitengewoon en meer dan voetbal alleen.

Opleiden en ontwikkelen maakt deel uit van het DNA van Heracles Almelo. Bij ons krijg je de kans om te groeien in dat wat je het beste kan en het liefste doet. Voor de periode februari 2022 tot juni 2022 bieden we een:

Meewerkstage: Marketing Jongste fans
Heracles Almelo zoekt voor de periode februari 2022 tot juni 2022 een gedreven en enthousiaste
stagiair(e) die graag de marketingafdeling binnen Heracles Almelo wil komen versterken. Daarbij organiseer je (sportieve) activiteiten voor de jongste generatie fans. Denk hierbij aan kinderfeestjes, het organiseren van de line-up met spelers bij wedstrijden en andere activiteiten voor Herakids.

Daarnaast coördineer je ook de (leden)administratie en acties rondom de Herakids en Team Zwart Wit. Jij levert een bijdrage aan fan engagement-initiatieven voor de jeugd en ondersteunt verder bij andere marketingactiviteiten van de afdeling.

Wij zoeken iemand die
• Een mbo/hbo-opleiding volgt in de richting communicatie, marketing, of evenementen
• Minimaal vier dagen in de week beschikbaar is voor een periode van minimaal 15 weken
• Een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal
• Affiniteit heeft met voetbal en Heracles Almelo
• Een proactieve werkhouding heeft
• Nette communicatieve en schriftelijke vaardigheden bezit

Wij bieden
• Een unieke en zeer veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving
• Een prettige en informele werksfeer
• Een mooie kans om je verder te ontwikkelen in de voetbalwereld
• Heracles Almelo is een S-BB (voorheen ECABO) erkend leerbedrijf

Solliciteren
Kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct naar de functie van Stagiair Marketing Jongste fans. Stuur je motivatie en cv naar vacature@heracles.nl. De vacature is geopend tot een geschikte kandidaat is gevonden. Heb je vragen? Stel ze aan Bas Wolters, manager Marketing & Communicatie. Dat kan per mail via b.wolters@heracles.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.