In afwachting van de aangekondigde coronamaatregelen is de kaartverkoop tot nader order stop gezet.

Heracles Almelo speelt op zaterdag 4 december om 21.00 uur thuis tegen sc Heerenveen. Op deze pagina vind je alle informatie over de kaartverkoop voor dit duel.

De kaartverkoop voor losse kaarten en voor het combipakket ‘Battle Against The North’ is gestart op donderdag 7 oktober, 10.00 uur, zowel online als in de FanServiceShop. Kaarten zijn voor iedereen verkrijgbaar. Je hoeft dus niet in het bezit te zijn van een seizoen- of Fankaart om wedstrijdkaarten te kunnen kopen.

Drie wedstrijden Heracles Almelo beleven?

Om nieuwe Heraclieden kennis te laten maken met Heracles Almelo bieden we het combipakket ‘Battle Against The North’. Dat houdt in dat je voor een gereduceerd tarief de drie thuiswedstrijden tegen sc Heerenveen (zaterdag 4 december, 21.00 uur), FC Groningen (18 december, 20.00 uur) en SC Cambuur (woensdag 22 december, 20.00 uur) kan bezoeken. Koop een combipakket en ga met ons de strijd tegen het Noorden aan. Je ontvangt dan 19,03% korting over de drie tickets.

Coronatoegangsbewijs en tijdvakken voor entree

Voor toegang tot het stadion moet je naast je wedstrijdkaart ook een coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs kunnen tonen. Bovendien verloopt de toegang via tijdvakken. Op deze pagina lees je alle informatie over je bezoek aan deze wedstrijd.

Prijsoverzicht

Stadionoverzicht