Heracles Almelo speelt op woensdag 22 december om 20.00 uur thuis tegen SC Cambuur. Op deze pagina vind je alle informatie over de kaartverkoop voor dit duel.

De kaartverkoop voor losse kaarten en voor het combipakket ‘Battle Against The North’ is gestart op donderdag 7 oktober, 10.00 uur, zowel online als in de FanServiceShop. Voor de losse kaarten geldt dat je in het bezit moet zijn van een seizoenkaart, Fankaart of Herakids-lidmaatschap om de kaarten te kunnen kopen. Per clubkaart kan je maximaal vier kaarten bestellen. Voor het combipakket geldt geen clubkaartverplichting.

Drie wedstrijden Heracles Almelo beleven?

Om nieuwe Heraclieden kennis te laten maken met Heracles Almelo bieden we het combipakket ‘Battle Against The North’. Dat houdt in dat je voor een gereduceerd tarief de drie thuiswedstrijden tegen sc Heerenveen (zaterdag 4 december, 21.00 uur), FC Groningen (18 december, 20.00 uur) en SC Cambuur (woensdag 22 december, 20.00 uur) kan bezoeken. Koop een combipakket en ga met ons de strijd tegen het Noorden aan. Je ontvangt dan 19,03% korting over de drie tickets.

Coronatoegangsbewijs en tijdvakken voor entree

Voor toegang tot het stadion moet je naast je wedstrijdkaart ook een coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs kunnen tonen. Bovendien verloopt de toegang via tijdvakken. Op deze pagina lees je alle informatie over je bezoek aan deze wedstrijd.

Prijsoverzicht

Stadionoverzicht