Specifiek voor meisjes organiseert Soccer Camps het eerste Girls Only event op Erve Asito. Kom naar het Heracles Girls Only Soccer Camp op 17 en 18 februari 2020! Speciaal voor meiden van 6 tot en met 15 jaar kunnen. Het voetbalkamp staat garant voor twee dagen (9-15 uur) voetbalplezier in je eigen Heracles Girls Only Soccer Camps tenue.

Wat kun je verwachten?

– Je eigen Heracles Girls Only Soccer Camps tenue
– Meet & Greet met eerste elftal spelers van Heracles
– Lunch, tussendoortjes en drinken
– Gevarieerd programma met o.a. Skill Games uit FIFA 20 
– Inclusief wedstrijdbezoek Heracles Almelo
– Begeleiding van gekwalificeerde trainers
– Heracles Girls Only Soccer Camps Certificaat
– Kans op leuke voetbalprijzen 

Kortom, een kamp boordevol activiteiten waar het hart van de voetballiefhebster sneller van gaat kloppen. Of je nou alleen, met een vriendin of met je hele team wil komen, het Heracles Girls Only Soccer Camp is voor alle meiden. Ook als je (nog) niet op voetbal zit.

Meer informatie of aanmelden via www.heracles.nl/soccercamps