Heracles Almelo is al jaren een gevestigde naam in het Nederlandse voetballandschap. Een club met een rijke historie, 116 jaar geleden opgericht en sinds 2005 een stabiele club op Eredivisieniveau. Op Erve Asito ontvangen we iedere thuiswedstrijd duizenden supporters, sponsoren en andere belangstellenden. Ook buiten wedstrijddagen om is Erve Asito een plek van ontmoeting. Heracles Almelo is meer dan voetbal alleen.

Beschrijving

Vanaf 22 juli 2019 mag Heracles Almelo wekelijks het nieuwe programma Heracles TV uitzenden op Fox Sports. Iedere week werken we samen aan dit vernieuwende programma met mooie, kleurrijk zwart-witte, content.

Voor de periode van 20 weken vanaf februari 2020 zijn wij voor Heracles TV op zoek naar een fulltime stagiair(e) die het leuk vindt, en over de vaardigheden beschikt, om op zowel redactioneel als productietechnisch gebied mee te denken en mee te werken aan Heracles TV. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om mee te werken aan videocontent voor onze online kanalen.

Wij zoeken een student(e) met bij voorkeur een media-achtergrond en affiniteit met TV- en video, die kan denken vanuit een basisstrategie met bijbehorende positionering, kan werken binnen strakke deadlines, flexibel is ingesteld en ook in het weekend beschikbaar is.

Wie zoeken we?

Stage
• Fulltime meewerkstage Heracles TV
• Periode van 20 weken vanaf begin februari 2020 t/m juni 2020

Functie eisen:
• Relevante opleiding, zoals bijvoorbeeld communicatie, media & entertainment, media & regie of media & grafische vormgeving
• Affiniteit met voetbal
• Kennis van Adobe Premiere Pro & Adobe Photoshop
• Ervaring met het ontwikkelen van videocontent
• Affiniteit met social media en grafische vormgeving is een pré
• Goede communicatieve vaardigheden
• In het bezit van een rijbewijs is een pré
• Je bent flexibel ten aanzien van je werktijden (als het nodig is ook ’s avonds en/of in het weekend beschikbaar)

Jij wil aan de volgende competenties werken:
• Klantgericht opereren
• Professioneel handelen
• Plannen en organiseren
• Communicatief vaardig
• Proactief
• Hands-on mentaliteit

Interesse in deze stage? Twijfel dan niet, stuur je motivatiebrief en CV naar info@heracles.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Acquisitie naar aanleiding van deze stagevacature wordt niet op prijs gesteld.