Het KPN Mooiste Contact Fonds organiseert bij veel Eredivisieclubs een kerstdiner voor ouderen. Samen met enkele maatschappelijk betrokken partners mocht Heracles Almelo ouderen uit de regio uitnodigen voor dit feestelijke maal.

Een knusse plek in de BusinessClub werd speciaal voor deze gelegenheid ingericht en volledig in kerstsfeer aangekleed. Enthousiaste vrijwilligers van KPN zorgden samen met de het personeel van Almelounge voor een onvergetelijke dag voor de genodigden.

Daarnaast was er een band die de sfeer er uitstekend in wist te krijgen, zorgde een uitstekende presentatrice voor het aan elkaar praten van de avond en was er een quiz, waarbij de ouderen fanatiek streden om de prijzen.

De sfeer zat er goed in bij het kerstdiner

Twee clubiconen vierden het feestje gezellig mee en beantwoorden tussendoor ook nog de nodige vragen. René Kolmschot en Arend Steunenberg vonden het een eer op bij deze ouderen aan te mogen schuiven.

De polonaise was nog maar nauwelijks afgelopen of de eerste taxi’s stonden alweer paraat. De avond was voorbij gevlogen. Aan de lachende gezichten en de goedkeurende knikjes te zien had het gros van de ouderen een prachtige avond gehad.