Heracles Soccer Camps gaat in februari voor het eerst een voetbal tweedaagse voor enkel meiden organiseren; het Heracles Girls Only Soccer Camp. Meidenteams in verschillende leeftijdscategorieën zijn ook in deze regio aan een mooie opmars bezig. Soccer Camps haakt hier graag op in en gaat zich twee dagen specifiek op de voetballend meisjes richten.

De voetbaltechnische basis zal gelijk zijn aan de Soccer Camps zoals deze inmiddels bekend zijn. Het randprogramma zal echter specifieker op dames afgestemd worden. Heracles Girls Only gaat plaatsvinden op Erve Asito. Ben jij een meisje tussen de 6 en 15 jaar oud? Schrijf je dan snel in via www.heracles.nl/soccercamps

Programma 2020

Naast de meidendagen zullen ook de reguliere Soccer Camps (voor jongens én meisjes) weer hun doorgang vinden in het nieuwe jaar. Waarvan de stadioneditie op Erve Asito er natuurlijk één van zijn zijl. Daarnaast zullen in de zomer de Soccer Camps in de regio weer bij enkele amateurclubs georganiseerd worden.