Almelo is de eerste gemeente in de regio Twente met een sportbank voor kinderen uit gezinnen met een minimuminkomen. Afgelopen zaterdag is het sportdepot geopend. Heracles Almelo heeft een bijdrage geleverd door de nodige sportkleding te doneren.

Een speelgoedbank was er al. De sportbank is een uitbreiding op dat succesvolle initiatief. Achterliggende gedachte vanuit het sportdepot is dat, met name jeugd, mee moet kunnen doen met vriendjes. Ook kinderen uit gezinnen met minder financiƫle daadkracht moeten lekker kunnen sporten en spelen.

Enkele foto’s van de opening van het Sportdepot

Heracles Almelo onderschrijf deze gedachte en erkent het belang van dit initiatief. Ook Tim Breukers hoorde van het sportdepot en was direct bereid om ook zijn medewerking te verlenen. Naast enkele doezen met shirts en trainingsbroeken ging er dus ook een doos vol voetbalschoenen van Tim naar het sportdepot.

Mocht jij als actief sporter of als ouder van een sportend kind materialen over hebben? Bij het Sportdepot (gevestigd aan de Schuttenstraat 7) kunnen deze ingeleverd worden.